• Loopbaanbegeleiding

  • Wenst u meer te halen uit uw huidige functie? Wilt u uw talenten ten volle benutten? Of bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Het deskundig advies van een loopbaancoach is interessant voor elke professional die zijn carrière in eigen handen neemt.

  • Loopbaanbegeleiding is de uitgelezen kans om de wind terug in de zeilen te krijgen en uw professionele ambities op een efficiënte en doeltreffende manier na te streven. Loopbaanbegeleiding is een individuele begeleiding waarbij u samen met mij uw professioneel traject onder de loep neemt. Samen brengen wij uw talenten, ambities en huidige werksituatie in kaart. Vervolgens leert u uw carrière actief sturen en uw capaciteiten optimaal benutten.

    Het resultaat van de begeleiding is een persoonlijk ontwikkelingsplan. Hierin worden uw kwaliteiten en doelstellingen expliciet gemaakt. Een concreet stappenplan geeft weer hoe u uw doelstellingen effectief kan bereiken.

    Loopbaanbegeleiding draagt bij tot het benutten van uw potentieel en talenten. Het stimuleert de werktevredenheid, verhoogt uw zelfsturend vermogen en helpt u bij het maken van goede beslissingen.